ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Υπηρεσίες
Παπαγιάννης Παναγιώτης | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Λαμία - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Λαμία


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Παπαγιάννης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε λειτουργικές, ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα ηλεκτρολογικά κάθε χώρου. 

Από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να ανταπεξέλθουν προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα.

 


 

 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών.
 
Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή ηλεκτρικών πινάκων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας άριστο αποτέλεσμα.
 
Φωτισμός Χώρων
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση των κατάλληλων φωτιστικών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε οικίες, καταστήματα, γραφεία κ.α.

 


 

 
Συντήρηση Φωτοβολταϊκών
Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα και οικονομικά την συντήρηση φωτοβολταϊκών, προσφέροντάς σας ποιοτική εργασία για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας των φωτοβολταϊκών σας.
 
Πιστοποιητικά ΔΕΗ
Πραγματοποιείται έκδοση σχεδίων ΔΕΗ - πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.
 
Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις
Πραγματοποιούμε μελέτες και εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε οικίες και πολυκατοικίες. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας και για την επιδιόρθωση τους.

 


 

 
Συστήματα Παρακολούθησης
Με τους έμπειρους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συναγερμών σε κτίρια, οικίες και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο απαιτείται προστασία καθώς και την τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων CCTV προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
Αυτοματισμοί
Αποκτήστε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε ενημερωθείτε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστήριο, του κινητού σας τηλεφώνου, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του διαδικτύου.
 
Δομημένη καλωδίωση
Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.

 


 

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τοποθέτηση λειτουργικών εγκαταστάσεων, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εάν ψάχνετε για μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση για τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λαμία και όλη την Φθιώτιδα.